IMG_1013-2Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 som 20årig med digtsamlingen Blandet Slik på Forlaget Mellemgaard, og den 29. juni 2015 udkom hendes anden digtsamling Blå Nætter på forlaget Copenhagen Storytellers. Cecilie har skrevet digte siden hun var 16, men var hurtigt grebet af det skrevne ord, da hun fra 2. klasse begyndte at skrive historier. Digtene rummer primært ungdom, forelskelse, selvdestruktion og lignende, men hun skildrer også af og til samfundet, storbyen, psykiske lidelser som f.eks. angst, samt andre problematikker. Cecilie er drevet af kærligheden, og skriver om den, fordi den fascinerer hende.
I 2012 var hun en af vinderne i Dansk Forfatterforenings novellekonkurrence for unge under 20, og fik en novelle med i digtsamlingen Veje har altid tiltalt mig, som kan læses her. Hun har også bidraget til antologien Poesi i Tranquebar, som har samlet favorittekster over et år, der er valgt af publikum.
Cecilie er at finde på flere Københavnske scener. Primært Ord på Flisen og Poesi i Tranquebar, men kommer også ind i mellem på andre scener som Copenhagen Poetry Club og Poesi i Staden.