oojnmfidn
Du falder gang på gang ind i ting som du ikke vil være en del af. Ting der formår at skabe et rygte eller en forventning til dig, som du ikke føler du skal have påduttet. Det omhandler stort set altid en ”hende” eller ”dem” og indikerer alt det som samfundet ser ned på, undgår at snakke om.
Du tager hende med hjem, og smider hende i din seng mens hun smilende glor op på dig, hører kirkeklokker inde i hovedet og tænker: ”Ham her, han er anderledes, han skal nok skrive til mig på facebook efter det her.”
Når du så har kommet hende i ansigtet, udbryder du ”fuck” eller ”for helvede” så det lyder som om, at det ikke skulle have været sket, og at du ikke selv var klar over, at du havde pikken inde i munden på hende, før hun sad foran dig med dit sperm ud over fjæset. Du lukker så dine bukser og rømmer dig, vender ryggen til hende og tænder en smøg, sætter dig ved dit spisebord og kigger ud af vinduet. Hun går ud på toilettet og tørrer ansigtet, kommer tilbage og regner med, at nu vil du gerne kysse hende. Det er nu i skal sidde og kramme hinanden, putte jer ind til hinanden og drømme jer væk fra virkeligheden, men din virkelighed er ikke en du kan slippe væk fra, så du siger bare tak for nu, og lukker hende ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.