page3 abc

I ved.. Når alting bare falder fra hinanden, og man står hjælpeløs og nøgen og glor ned på gulvet, på resterne af ens gennem-tæskede følelsesregister, og man derfor vælger bare at gå væk fra det, frem for at sætte sig ned og forsøge at samle det?
Det er mig.
Godmorgen. Det er onsdag, det er skoletid og jeg gider ikke. Jeg skal kun have to moduler og jeg skal møde klokken 10, men mit hoved er fuld af snot, mine øjne er røde og min make-up ligger hos Sascha..

Jeg er oprigtigt ked af det. Jeg er ked af at jeg gang på gang formår at overbevise mig selv om at jeg ikke fortjener det jeg har. Jeg er ked af at jeg har såret en som står mit hjerte meget nær. Jeg er ked af at jeg er så fantastisk dårlig til at mærke mig selv, at jeg beslutter mig for at der ikke er noget at gøre, jeg hører ikke til her, jeg fungerer ikke til det her, jeg ødelægger det jo før eller siden. Jeg er ked af at ikke ved hvordan jeg skal gøre, og jeg er ked af at jeg endnu ikke ved hvad det er der går galt. Men jeg er 19 år. Jeg bliver 20 til maj. Jeg har tre måneder tilbage at fucke up i. Når man er 20, så er man voksen og ansvarlig, medmindre man er med i paradise.

Samtidig er der ting som jeg har indset, utroligt hurtigt faktisk. Jeg trængte virkelig til at gøre et eller andet så jeg kunne se at jeg selv måtte gøre noget. At det så skulle gå ud over en, det er rent ud sagt vildt ubehageligt. Men her er jeg. Jeg håber at det hele går, og hvis ikke, så skal jeg nok finde mig selv en fin gravplads så jeg kan ligge der og se på skyer flyve forbi.

Det sner udenfor.

Når ja, det er Johnny kat der sidder og hygger.

4 thoughts on “Morgendagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.