Nu er det blevet sådan, at jeg har skrevet minimum et indlæg hver dag, siden jeg startede bloggen. Nogle handler om noget vigtigt, andre om noget ligegyldigt, men det er også lige meget, for bloggen handler for mig, bare om at have et sted hvor jeg kan udtrykke mig frit.

Jeg bruger så meget tid på at diskutere med mig selv, at jeg ligeså godt kan skrive de diskussioner ned, og derved kigge på dem en anden god gang. Måske jeg gør det, måske ikke, men det er rart at have muligheden. Der er rigtig mange ligegyldige ting, hvor det er rart at have muligheden for at vælge dem fra eller til. Sådan er det også blevet med det sociale. I dansk har vi lige haft om mediernes påvirkning, hvor vi læste en artikel (Godt nok fra 2003 men stadig relevant, måske endda mere nu) hvor journalisten og ham der blev interviewet, snakkede om at vælge at være social, fra eller til. Jeg synes det er ret interessant, for det er blevet til sådan noget, hvor vi faktisk er til stede konstant. Færre mennesker føler sig ensomme nu, fordi at det er så let bare lige at tage sin iphone frem og gå på facebook, eller at gå ind på en side og møde nye mennesker der har samme interesser som en, bruge natten på at skrive med dem og vågne op og finde nogle nye. Det er blevet et privilegie og samtidig en svaghed at være utilgængelig. Hvorfor? Det ved jeg sgu ikke. Udviklingen har taget en sær drejning, til at vi kan dosere hvor meget vi vil være sammen med folk, og er vi over hovedet sammen med dem, når det er over mobilen? En kvinde i min klasse sagde noget der fik mig til at tænke. Hun sagde: ”Der er vel en grund til, at vi ikke er skabt til at være flere steder på en gang”, for det er vi ikke. Nu kan vi være det, men hvor meget er vi så lige til stede når vi er der? Sgu ikke særligt meget. Folk er begyndt at finde det akavet, at sidde overfor andre mennesker og føre en samtale. Damn, det synes jeg satme er langt ude. Jeg prøver ikke at sige, at jeg er bedre selv, for det er jeg på ingen måde. Jeg tror bare man føler man er nødt til at følge med udviklingen, for man vil jo heller ikke holdes udenfor, vel?

Verden er blevet et mystisk sted, virkelig. Jeg føler nogle gange jeg er født ind i en forkert tid. Jeg burde være født ind i en tid med true rock’n roll, vinyl plader, ecstasy og samtaler under 4 øjne, frem for to skærme.. Men det er jeg ikke, jeg er her og det er nu også ok… Jeg ville bare ønske folk ville samle en bog op og læse i den af og til. Bare en gang i mellem.

Og så lige nogle ligegyldige billeder af mig og min Palomis

2013-03-11 12.39.03 2013-03-11 12.39.40 2013-03-11 12.39.48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.