Jeg har kvalme. Kvalmen er en sindslidelse siger de. En evolution. En tabt kamp mod min egen hjerne. Kvalmen graver sig rundt og sætter sig som en psykisk knude i min gråd i halsen. Jeg vil gerne hulke. Jeg vil virkelig gerne hulke, men ved ikke hvem det er jeg savner. Jeg vil kaste op. Jeg har tabt fem kilo på tre uger. Jeg ved ikke om det er godt eller skidt. Om de fem kilo får mig til at vokse i min selvtillid eller om de blot kræver flere. Kvalmen i håret. Den stinker. Håret stinker og sms’erne tigger ind selvom alle skriver på messenger. Det er underligt. Sms-menneskerne må vide det. De ved på en måde mere end andre. De har også kvalme. De kan heller ikke spise. Maden lægger sig i deres munde og kræver at vinde. Madens sejr består ikke i et ramme mavesækken, men i at ramme gulvet. Maden håner mig. Den griner dernede fra gulvet, når jeg skal tørre den op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.