I morges var du en falden stjerne. Nøgen og gemt under dynen, under hatten. Hatten der skjuler et eller andet. Måske at du ikke længere er ung. Du gemmer dig lige så meget som mig. Mine arme omkring dig. Du ligger i fosterstilling. Er kold. Jeg rør dig overalt, kysser dig overalt. Du er halvt i virkeligheden og halvt i en anden verden. Jeg tager din pik i munden. Du stønner søvndrukken. Vi kysser længe og vådt. Åbner du nogensinde øjnene? Jeg tror det ikke. Jeg føler mig underligt hjemme i dit mørke. Som om vi deler et fælles forfald. Jeg sætter mig ned over din pik og bevæger mig. Du stønner stadig. Vi kysser. Jeg tager fat om din hals. Du trækker min hånd længere ned på den. Jeg strammer alt jeg kan. Det er sværere end jeg regnede med. ‘’Slå mig ihjel’’ siger du flere gange. ‘’Jeg ville savne dig alt for meget’’ svarer jeg. ‘’Slå mig’’ siger du, og jeg slår dig hen over kinden. ‘’Er du bange for at slå mig?’’ Jeg slår til. Du smiler det samme slags smil, som jeg smiler når du er oppe i mig. En slags euforisk lykke. Det kan jeg godt li. Jeg rider dig og kvæler dig. Kysser din hals og dit øre. Alt er smukt og mørkt. Du rør ved mig voldsomt. Tager hårdt fat i huden på min ryg. Jeg trækker din hånd ned mellem mine ben, men det gør ondt. Dine negler river.   Og det er ok lige nu. Jeg lander på din krop og ligger. Tillader mig selv at falde hen til min alarm ringer. Du falder i søvn. En stille snorken og en lugt af cigaretter. Der er noget særligt ensomt og smukt over det soveværelse og dine fødder der stikker ud fra dynen, når jeg kigger på dig fra entreen. Jeg er nødt til at tage et billede. Havde jeg vidst, det ville være sidste gang jeg så dig, havde jeg misset den bus og blevet liggende. Så havde jeg holdt dig tæt til du havde smidt mig ud. Studeret alle din huds detaljer. Løftet din hat og set dig. Hvis jeg havde vidst det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.