Jeg havde denne her spøjse oplevelse på Tumblr for noget tid siden. Ofte tænker jeg, at jeg er ved at være for gammel til Tumblr-universet. At jeg simpelthen bare bør logge af i stedet for konstant at komme op at diskutere med unge mennesker, der har meninger om hvad man bør og ikke bør dele, i en kultur hvor alle nærmest desperat leder efter noget at blive gale over.. Men jeg bliver der, for jeg kan godt lide at dele min poesi der, og jeg KAN jeg godt lide at prikke lidt til folk og måske rykke en smule i deres verdensbillede, medens jeg selv kan få rykket mit verdensbillede. Alligevel bliver jeg ved med at tænke på denne oplevelse. Posten jeg delte er stadig på min Tumblr, så hvis i har brug for beviser på det jeg skriver, kan i bare kigge der.

Jeg delte et screenshot. Det var egentlig det eneste jeg gjorde. Der stod noget ret kontroversielt i det screenshot, det ved jeg godt. Men alligevel. Der stod, i sms-form: Jeg drømmer tit, at jeg voldtager dig. Jeg delte dette screenshot uden at kommentere på det. Dvs. jeg altså hverken skriver om jeg synes om det eller ej. Derefter får jeg en anonym ask: Tænder du seriøst på voldtægtsfantasier? Det er da helt vildt fucked up.

Under normale omstændigheder, ville jeg nok ha ignoreret det. Det er ikke en ask, der lægger op til nogen form for kommunikation. Jeg skriver ikke i posten, om jeg synes det var en nice sms. Alligevel stemples jeg som ”fucked up”. Jeg vælger at lade være med at svare på spørgsmålet, og svarer i stedet noget med at fantasier som regel er fucked up. Det er derfor de er fantasier. Det mener jeg stadig.

Og det er det her jeg gerne vil diskutere. For det endte selvfølgelig i en diskussion, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle passe på med hvad jeg skrev og delte. Og nej. Det skal jeg virkelig ikke. Der er en KÆMPE ENORM GIGANTISK OG FULDSTÆNDIG USAMMENLIGNELIG forskel på at blive voldtaget og på at have voldtægtsfantasier. Det ene er dybt seriøst, har intet med sex at gøre og er frygteligt. Det andet er en leg, som to (eller flere) frivilligt og med lyst deltager i. Børn leger os tit soldater, hvor de slår hinanden ihjel. Der er en bevidsthed om at leg og virkelighed adskilles. Det er også fucked up at slå ihjel. Ikke?

Er voldtægt et følsom emne for nogen? Ja helt sikkert. Betyder det jeg skal stoppe med at poste sådan nogle ting? Absolut ikke. MAD er et følsomt emne for folk med spiseforstyrrelser. Vi kan sætte trigger warnings på alt, hvis det skal være sådan. Og seriøst. Det er ikke ulovligt at have tanker og fantasier. For der er noget man skal huske når det kommer til seksualitet. UANSET hvad man er til, så er det IKKE noget man bare vælger selv. Det er HELT okay ikke at være til sådan noget, og det er helt okay at være det. Nej jeg gør fandme ikke voldtægt okay med sådan en post. Jeg hader når folk laver jokes om rigtig voldtægt, fordi 1: der er en kæmpe sandsynlighed for, der sidder en voldtaget i mængden af folk, og tror han eller hun ikke kan blive taget seriøst og bør få hjem og 2: der kan sidde en der har voldtaget en anden og tro at disse jokes gør det okay. Det er det IKKE. At udtrykke fantasier på et medie, hvor jeg i bund og grund er forfatter, og ikke mit personlige jeg er noget andet. Jeg føler jeg er nødt til at italesætte seksualitet, som mange unge kæmper med og har det svært med. For jeg troede jeg var forkert, da jeg var ung med de tanker jeg havde. Jeg vil have folk skal vide, at de ikke er forkerte og at de SKAL være sikre på, at den de udlever deres ”fucked up” fantasier med, også har lyst til at udleve dem.

At fantasere om noget, der indgår i en gensidig leg/et spil er helt ok. Det vil det altid være. Det eneste tidspunkt, at det ikke er okay at dyrke sin seksualitet, er når man går imod sin partners lyster, behov, ønsker, grænser etc. Jeg kan simpelthen ikke acceptere, at der skal sættes censur på mig, bare fordi folk er uenig i, om det jeg deler er ok. For det er min profil, og enhver kan blokere, stoppe med at følge osv uden problemer. Hvis ikke, så kan vi da i det mindste prøve at have en ordentlig dialog omkring vores uenigheder. Please.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.