Jeg har en kedelig søndag, så nu er jeg sprunget ud som astrolog.

Vandmanden 20. Januar – 19. februar

Endnu en gang skal du være en nar, og gøre det modsatte af, hvad du bliver bedt om. Sig op eller vær et ordenligt menneske. Ellers bliver du ramt af en meteor i slutningen af måneden.

Fisk: 20. februar – 19. Marts

Måske sætter du lidt for mange grænser i den her måned. Overvej at tage ja-hatten på. Hvad er det værste der kan ske? Når ja, du får ingen komplimenter i den her måned, men det er okay, for du kommer alligevel til at sygemelde dig halvdelen af den.
Vædderen: 20. Marts – 20. April.

Fordi du i august var al for arrogant overfor dine medmennesker, vil du i september få en løbeskade, og dine lår vil blive slappe og slaske omkring når du går, men i de mindste har din kæreste ikke tænkt sig at bolle udenom før næste måned.
Tyren: 21. April – 21. Maj

Du får masser af sex i den her måned, men ikke med nogen du faktisk har lyst til at have sex med. Gud har tænkt sig at tale til dig, men du skal ikke høre efter, for han vil bare fortælle, at det er uanstændigt at være nøgen med fremmede mennesker, og vi ved jo alle sammen godt, at det er helt ok.

Tvilling: 22. Maj – 21 juni

Der er mange diskussioner blandt dig og dine kolleger. Men de synes kun det er stærkt, at du tør at sige din mening, selvom alle faktisk er uenige med dig. Egentlig snakker du for meget, men fordi du er god til at tale din sag, er der ingen, der tør sige det til dig.

Krebsen: 22 juni. – 22. Juli

Dine veninder bliver vrede på dig, fordi de synes du er for følsom. Men de ved selvfølgelig heller ikke at du mister både dit job, din kæreste og din selvstændighed i denne måned. Bare rolig. Du flytter du hjem til familien, og du kommer faktisk til at være et lykkeligt menneske i noget tid, på trods.

Løven: 23. Juli – 22. August

En af dine venner tester din loyalitet, som jo som altid er utrolig høj, men det kommer til at bide dig i røven. Faktisk bliver du bidt hårdt i røven af en shetlandspony, som din ven kom til at stjæle på sin sidste bytur. Når du afleverer den tilbage, gør du det med et smil, for du ved at sådan et kan afværge det meste.

Jomfru: 23. august – 22. september

Du ses med en, som ikke er helt tilgængelig, men i denne måned er der ingen kontakt. Du bliver deprimeret og trækker dig ind i dig selv, men du synes det er fair nok, at der skal tages en pause, så i stedet bruger du måneden på at udfolde dig kreativt, og måske er det netop hvad der skal til, før du får det gennembrud, du så længe har ventet på.

Vægten: 23. September – 23. Oktober

Venus fylder det hele, så Mars kan ikke ses. Derfor skal du træffe nogle beslutninger i denne måned, men du kan ikke en gang vælge mellem en Cocio og en Mathilde kakao. Derfor beslutter du dig for at tage til Mexico og få en flirt med en lækker mexicaner, men det kan ende galt. Måske du skal overveje at købe et våben.

Skorpionen: 24. Oktober – 22. November

Du har en fornemmelse af at noget er galt, og du bør måske tjekke din ægtefældes telefon eller mail eller Facebook. Måske er det slet ikke der, den er gal, men det skal vel ikke udelukkes. Du ved jo det ikke er dig, den er gal med, så det kan kun være nogen andre. Find ud af hvem, og hold paraderne oppe. Du ender nok med at få en sten i hovedet.

Skytten: 23. November – 21. December

Månen har fået ekstra meget skygge på det sidste. Derfor mister du dit arbejde, men din optimisme giver dig et nyt meget hurtigt. Du synes dog ikke om det og vælger at sige op igen og flytte til Canada. Der må være bedre derovre.

Stenbukken: 21. December – 19. Januar

Dem omkring dig synes, du er lige lovlig streng for tiden. Jupiters placering er skyld i, at du bliver rasende over det, og derfor ender du med at gøre noget rigtig dumt. Dit liv ender i den her måned, så nyd det. Livstid i Danmark er dog ikke så længe, så du finder nok ud af noget igen om nogle år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.