20130306-102902.jpg

Jeg hader at diskutere politik. Jeg gider ikke, for der er altid en der bliver sur og hidsig og gal over, at man har en modsat holdning end lige dem. Jeg forsøger ikke at få folk til at stemme det samme som mig, det er ikke det demokratiet er til for, og derfor vil jeg foretrække at folk ikke forsøger at få mig til at skifte mening.

I går havde jeg en diskussion med en person som jeg faktisk synes er super cool og nice og klog og awesome. Men jeg blev sammenlignet med nazister, hvilket jeg finder rimeligt stødende for jeg er da på ingen måder nazist. Han forstod heller ikke hvordan jeg kan stemme som jeg gør når jeg er ung, og jeg må ærligt sige at jeg er pisse fucking træt af den ide med, at når man er noget specielt så stemmer man noget specielt. Alle lærere stemmer ikke radikale, alle punkere stemmer ikke enhedslisten, alle ældre stemmer ikke DF og konservative, alle unge stemmer ikke socialdemokratiet og alle rige stemmer ikke Venstre eller LA. Jeg er ikke en alder, et nummer eller en slags et eller andet. Jeg er et menneske, jeg føler, jeg tænker, jeg mærker og jeg funderer. Jeg stemmer ikke for at vi får en regering der er god for mig. Jeg stemmer for en regering der er god for de fleste. Det er umuligt at gøre alle tilfredse, men det er idiotisk ikke at gøre noget overhovedet. Det er mindst ligeså idiotisk at trampe på sine vælgere og skide på hvad man lovede dem og hvad de stemte en ind på. Jeg gider ikke være en alder mere. Jeg vil være et menneske.

Jeg er også pisse træt af det her lorteland. Jeg er træt af at der er folk der bor på gaden, jeg er træt af at kvinder bliver taget ulovligt herind og tvunget til at sutte pik på politikere og håndværkere. Jeg er træt af at piller mod depressioner bliver givet ud som var de fucking jelly beans, jeg er træt af at de vil sætte børnene i skole fra 8-16 og give lærerne mindre forberedelsestid, og jeg er skidefucking træt af at alle vil og ha og ha og bliver sure når de ikke kan få. Uanset hvor lortet her til tider er, så har vi det sgu godt i forhold til andre steder. Uanset hvor mange der drikker deres hverdag væk, så har de stadig hinanden. Uanset hvor meget jeg har fået knust mit hjerte, så sidder det trods alt stadig i brystet på mig. Hey, jeg er mig, jeg er Cecil og jeg vil ikke bonges for at have en mening. Men jeg har så bare fået bekræftet endnu en gang, at jeg ikke skal diskutere politik med nogen. Og da slet ikke nogen som jeg kan lide, for jeg vil da allerhelst stadig sige: “se ham her, fuck hvor er han sej” til mine venner

Jeg har ét liv, og jeg nægter at bruge det liv på at være nedern over hvor lortet alt er, for ærlig talt, så vil jeg hellere være glad og hoppende over at jeg har det godt og at mange andre også har det godt. Jeg vil nyde min tilværelse og jeg vil drikke bajer og rødvin og jeg vil kneppes og krammes og kysses mens jeg spiser candyfloss, for det er mig. Jeg er ikke en alder.

Og ved i hvad? Jeg synes det er pisse unfair når man ser en mand i jakkesæt bagfra og han ser pisse nice ud, og så vender sig om med den største ølvom.. Det kære venner, er noget at være nedern over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.