mc
Sidder og har kemi. Jeg aner ikke hvad der er galt med mig, men det er simpelthen ikke muligt for mig at lytte efter xD I går var jeg på La Fontaine.. Det er mig og Michael på billedet.. Jeg er halvfuld, det var rart..
Har i nogensinde overvejet at alkoholikere totalt er de mest sociale mennesker der findes? De er konstant ude i den friske luft, sammen i grupper, sidder og snakker om alt mellem himmel og jord. Går man forbi dem, så hilser de eller begynder at snakke om ting. Det er da vildt hyggeligt! Vi kunne lære noget af alkoholikere! Være lidt mere venlige og imødekommende. Resten af Danmark er kraftedeme så snobbet og højt hævet. 2013-03-05 10.12.15Smiler man til en fremmed i storbyerne, så glor de på en som man har kneppet deres kæreste imens de sad i køkkenet ved siden af.. I de små byer er folk dog gode til at hilse på hinanden. Selvom man ikke kender hinanden, kommer man jo alligevel hinanden ved. Jeg er fra Tullebølle på Langeland, alle kender alle. Jeg flyttede senere over til min mor i Vejstrup som er endnu en ”alle kender alle by”. I København sender folk konstant sure blikke. Undtagen alkoholikerne. De er for dejlige!
Vi har btw. om et eller andet med alkaner og alkener…. Et eller andet

Gammelt billede fra en af de der ”alle kender alle byer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.