Jeg er af den overbevisning, at mit morgenhår slet ikke er så grimt og uglet og rodet efter at jeg har fået kortere hår. måske jeg tager fejl, måske jeg har ret, men uanset så har jeg endnu ikke fået det redt. Jeg stod op klokken lidt over 12. Jeg vågnede a2013-02-16 12.57.12f at jeg kunne høre en masse dramatiske skud, og var lidt i tvivl om Michael sad og spillede et eller andet eller så en film. Efter lidt snakkeri, blev jeg enig med mig selv om at han formentlig så en film. Godmorgen godmorgen. Jeg har været vågen i to timer og endnu ikke formået at få tøj på. Vejret er gråt og Michael vil gå en tur. Jeg har fået to blødkogte æg og en nutellamad, som om det på nogle måder er interessant for jer at vide, men jeg er ligeglad for det er min blog. Og nu jeg tænker over det, så synes jeg på alle tænkelige måder at i skal skride i irma eller i seven eleven og købe den smoothie flaske dims som vi købte med hjem fra Irma i går. Jeg2013-02-16 13.22.53-2 ved de også har den i seven eleven for jeg har købt den der før, og den er såååååå lækker! Den bedste jeg nogensinde har smagt. Hvis så bare jeg kunne drikke den uden at være ved at dø af lidelser, når min hals krøller sig sammen, og beslutter sig for at strepsiler ikke skal virke. Det er okay, det er faktisk helt fint. Bare gå ned og køb den hvis du ikke har ondt i halsen, for den er pengene værd! 

Udover det er jeg, og formentlig resten af DKs studerende, pænt oppe at køre over de to milliarder der skal spares på su’en? Men hvad hjælper det at lave et helt blogindlæg om det. Der er alligevel ingen politikere der går op i hvad vi unge mener og går rundt og foretager os. Sådan er det åbenbart bare.

Godmorgen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.