yes

Så, SÅÅÅÅ er det snart tid! Tid til hvad? Ja nu skal i høre. TIL AT MIN BOG UDKOMMER!
Torsdag den 7. november holder jeg bogreleasefest, og jeg glæder mig uendeligt meget. Jeg har lige set min forside, og den er pisse lækker! Glæd jer! Jeg glæder mig i hvert fald. Udover det er dette her indlæg nummer 200 på min blog. WOOOOOAAAAAAAH!! Hurra Hurra xD Det varer ikke længe, så forsvinder wordpress delen, og jeg får eget domæne, men bloggen hedder stadigvæk ceciliesund.

Nå. Ja… Min bog, hihihi.
”Blandet slik er en titel jeg har båret på mig siden jeg begyndte at skrive. Da jeg startede med at offentliggøre mine skriverrier, blev det på en blog, hvilken jeg kaldte Blandet Slik. Der ligger mine gamle tekster, tanker, noter etc. og der finder jeg på en eller anden måde altid tilbage til. Selvom bloggen er godt og vel lukket nu, er det stadig et sted der for mig omhandler en slags begyndelse, hvilket denne bog også er. Deraf titlen Blandet Slik.”
Med andre ord, jeg er en røv til titler og går stærkt ind for genbrug 😉 Ej, jeg tror at titlen passer rigtig godt. Når man er færdig med den, vil man forhåbentlig tænke at det er logisk nok. At alle de her blandede følelser, gode og dårlige, tilsammen gør et menneske. Små bidder gør det hele nemmere og bogen rummer en del forvirring med afklaring til sidst. Det er en bog om ungdom, om at leve uden at tænke på konsekvenserne, om kærlighed, sex, seksualitet, hævn og alle de der latterlige kvindeting vi hader, men alligevel ikke kan komme uden om. Et par af digtene i bogen er tilbage fra da jeg var 16, men de fleste er fra da jeg var 18. Der skrev jeg aller mest, og der blev teksterne også bedst. De skulle jo også have en sammenhæng, så jeg kunne ikke bare tage alt jeg kunne lide, selvom jeg havde lyst. Udover det har min søde dansklærer fra 9. klasse (Gitte K) været så venlig at læse den igennem inden jeg sendte den til forlag. Det resulterede i at hele anden del blev skrevet om, MEN kun til noget bedre. Udover det er der fotografier i bogen, som meget få har set. Den er fuld af overraskelser!

7. november guys, skriv det ned. Kom til min udgivelse. Jeg vil så gerne se jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.