ude-af-kontekst-billede fra dengang mit hår var awesome rødt
ude-af-kontekst-billede fra dengang mit hår var awesome rødt

Jeg er træt. Og jeg er egentlig ikke helt sikker på af hvad. Faktisk har jeg skrevet et indlæg før hvor jeg var træt af noget, men det noget var træthed, og slet ikke det samme som det her. Egentlig ved jeg godt hvad, men det er en lang historie, en lang løgnhistorie faktisk. Ja, det lyder pisse mærkeligt. Måske i får det af vide en dag, men jeg tvivler. Og det er egentlig ikke fordi jeg føler mig højt hævet og ikke vil fortælle hvad det i virkeligheden er der konstant render og bider i mig, det er mere fordi jeg hader at det eksisterer og jeg egentlig helst så mit hoved foruden de ting.

Jeg er simpelthen sådan en idiot. Og jeg må godt whine på min blog eftersom det er min….. Også uden at fortælle hvorfor jeg egentlig whiner. Så kan jeg kigge på den om 10 år hvor jeg måske er kommet over det og det er blevet mig ligegyldigt, og grine af hvor latterligt ung jeg var.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.