IMG_7793
Nogle gange savner jeg alle de hemmeligheder, jeg en gang gik og gemte på. De gemmesteder jeg havde til alle de ting jeg ville beholde for mig selv. Men hemmeligheder er fyldt med løgne og man er konstant nødt til at spille skuespil overfor folk, når man pådutter sig sådan en hemmelighed der. Måske ikke lige dem jeg havde som barn, de var nu ret så ligegyldige og uskyldige, men dem man senere får, når man bliver teenager eller voksen. Dette betyder også, at man hele tiden føler sig stresset. At man presser sig selv til at skjule noget, selvom man egentlig mest har brug for at få det ud. Når man så funderer over om man skal komme ud med sine hemmeligheder, så melder frygten sig. Man bliver bange for om dem man vil betro sig til, vil vende en ryggen, kigge anderledes på en, eller på en måde vil give en, en værre skyldfølelse end den man i forvejen har. Frygten for at være blottet, er værre end frygten for at terrorisere sig selv.

Men det er jo også spændende at være den eneste, eller én af to der kender til noget. Uanset om det er stort eller småt. Af og til bliver den her hemmelighed bare så voldsom at den slet ikke kan rummes mere. Hver gang man bidrager til den, vokser den sig dobbelt så stor som før. Man kan ikke styre det, og man ender med at ligge rystende i sin seng, fordi man ikke kan fortælle til nogle, at man har gang i noget fuldstændig utilgiveligt. Noget man godt ved er forkert, men som man alligevel bliver ved med, fordi det fascinerer og drager en.

Jeg tror bare at nogle gange, så kan man ikke holde sig fra det der fascinerer en, og fordi man ved at det er forkert, så holder man det hemmeligt for verden. Hvis det så sker, at det er noget som går ud over andre, måske holder dem for nar, eller før eller siden vil såre dem, så er det at hemmeligheden bliver for tung at bære på, og man føler sig langsomt mere og mere led og egoistisk. Man vil gerne stoppe, men nu er det kommet så vidt. Hvad gør man så? Fortæller man om det, eller tvinger man sig selv til at stoppe, og lader det forblive en hemmelighed?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.