2013-02-23 19.40.28Folk man holder af, forsøger altid at være søde når de ved at man har det skidt. De kigger på en med det der ”Jeg føler med dig, det er helt okay, du skal nok komme igennem det” blik. Og ja, jeg er da vildt taknemlig for at de alle vil være der for mig, det er helt fantastisk at man har sådanne folk omkring sig. Men kender i ikke det, at man står i blandt en hel masse andre man ikke kender så godt, og man bare får det endnu værre end man i forvejen har, fordi man føler at folk træder mere i det end faktisk hjælper? Og det er svært at sige til dem, fordi de jo har de bedste intentioner..
Det der skete i søndags, har jeg det elendigt med, og jo mere folk de nævner det, jo større en knude får jeg i maven..

2013-02-24 18.35.12
Nå men jeg er jo ikke kun depressiv xD Jeg har faktisk haft en rigtig awesome søndag! Michael og jeg har spist toast til morgenmad, så har jeg lavet matematikaflevering, og jeg vil gerne lige sige at den er pænt nice! Udover det har vi fået mega lækker mad til aftensmad! Laksesteaks, pomfritter, hollandaisesauce og en salat bestående af rå rødkål, appelsin, revet æble og vineddike. Mums!!
Jeg har haft en helt fin weekend! Aftenen hos Eva i går var rigtig hyggelig ^^

One thought on “Hjælpsomme mennesker

  1. Hmmm, jo, kender det godt på en måde. Det er lidt som når man ligger lige på nippet til at begynde at tude, og en eller anden “venlig” sjæl kommer og lægger en trøstende arm om en. Intentionen er jo god, men resultatet er saltvand og snot udover det hele, for så er det da først at øjnene springer læg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.