Facebook spørger: Hvad har du på hjerte? Jeg har ingenting på hjerte, jeg har alting på hjerte. Jeg har blod formentlig, og måske en anelse luft, ilt, oxygen, whatever. Om det direkte ligger på, er jeg ikke helt klar over. Biologi er ikke min stærke side. Jeg har tusinde ting på hjerte, mens mit hjerte er tomt, sort, blåt, gennemhullet. Jeg er så dramatisk at det er til at brække sig over. Jeg er så besværlig at ingen kan holde mig ud i mere end en uge. Jeg er så agressiv at jeg skræmmer uskyldige forbipasserende.
Jeg har tusinde ting på hjerte, og efter de første tre vil i tigge og be mig om at holde kæft.. Så det gør jeg bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.