20130519-211500.jpg

Hvad er det for noget pislugtende regnvejr vi har i Danmark? Hvis det endelig skal regne, som regn dog for helvede ordenligt! Pis ned og larm ad helvede til på vejene, på mine vinduer, på tage. Regn for satan, som om at vi får hele årets vandforbrug smidt lige i hovedet. Regn som om du mener det din fucking maniodepressive nedernhed af en himmel. Regn og fyld derefter landet med tusinde farver og millioner af sæbebobler som vi kan løbe ind i og mærke sprænge på vores fingre. Regn nu så rotterne flyder rundt på vandoverfladen og mødrene opgiver paraplyerne og børnene stopper med at skrige fordi der ENDELIG er noget interessant at kigge på. Regn fordi det er det du kan finde ud af.

Jeg har lige læst Aminas Breve af Jonas T. Bengston. Fed bog, tag at læs den. Også selvom du ikke kan lide bøger. Tro mig, du kan lide den her. Jeg giver dig personligt en 20er hvis du ikke kan.
Udover det har jeg været i kirke. Min søde nevø er blevet døbt 🙂 Nu jeg træt! God søndag!

20130519-211517.jpg
Instagram er min gode ven
følg mig @chilsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.