En af de der dage, hvor man virkelig trænger til et bad, men bliver ved med at udsætte det, fordi man jo først skal noget i aften. En af de der dage hvor man ikke er helt sikker på om man er glad eller trist eller sur, men egentlig bare er til. Og hvordan kan man være sikker på at man er til, hvis man ikke kan mærke noget?
Når jeg har været ked af det, har jeg sagt til mig selv at det er godt, det er sundt, hvis jeg er såret er jeg sikker på at jeg er levende. Men så på den anden side, hvad er definitionen på at være i live? Ja jeg aner det virkelig ikke. Vi føler, vi tænker, vi spiser, vi drikker, vi knepper, vi sover, ergo er vi til. Eller hvad? Det er noget underligt noget at spørge sig selv om, fordi man ender bare med at komme i konflikt med sig selv. Men så er det jo godt at jeg skal have filosofi næste skoleår 0:-)

Nå men udover alt det, som jeg håber ikke har gjort jer alt for forvirret, så har jeg skrevet to nye digte i2013-02-23 14.19.48 dag, hvilket er utroligt befriende for jeg har ikke postet noget på min digterblog i 9 dage 0.o Jeg plejer at skrive hver dag, men af og til slår min skrivehjerne fra hvilket er sygt frustrerende. Jeg har dog kun postet det ene digt. Jeg poster det andet i morgen. hæhæhæhæhæhæ ;D

Og her, et totalt irrelevant foto af mig og et af min Palomisser der putter ved siden af mig, fordi der skal være et eller andet, ellers føler jeg tomhed 2012-12-26 15.49.04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.