Lige et billede af Johnny fra i morges :))
Lige et billede af Johnny fra i morges :))

Da min mobil vækkede mig kvart i 7 i morges, var jeg total frisk. Jeg aner ikke hvorfor, men det var jeg altså. Så jeg fløj op og hoppede lidt rundt og sådan.
Her klokken 20 skal min klasse og jeg se musicallen Hair på Østre Gasværk i forbindelse med vores danskundervisning. Jeg glæder mig vildt meget. Jeg elsker musicals. Jeg elsker i det hele taget at se noget der er live. Musik, ballet, teater, you name it. Jeg elsker det!! Desværre er det jo ikke gratis, så jeg kommer det ikke så tit. Jeg har været i Det Kongelige Teater én gang og se ballet. Det var fantastisk! Mega fucking flot!
Live har jeg blandt andet set Bernhoft, Magtens Korridorer, Fallulah, Lana Del Rey, Fribytterdrømme, Suspekt og flere endnu. Håber snart at kunne se L.O.C. for jeg eeeeelsker ham!!!

Well jeg vil egentlig bare sige halløj. Jeg smider lige et indlæg i morgen og så holder bloggen weekend! Vi skrives! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.