Så lige jeg ikke fik postet noget i går, hvilket jeg er lidt irriteret over.. Men sådan er det. Her forleden da jeg postede indlægget med noget tøj jeg gerne vil have, der var der også nogle høje sandaler. Dem har jeg købt! Håber snart de kommer og at jeg kan passe dem. Wuuh!!

Ah og det er første maj.. Det nævner alle. Uha uha.. Jeg er lidt ligeglad. Gider ikke.. Jeg tager på arbejde i dag og tjener nogle penge :))

Uh i weekenden er jeg væk! Jeg holder skriveweekend i min fars sommerhus. Planen er at jeg skal være væk fra internet og menneskelig kontakt i de tre dage, drikke lidt røøødvin og skrive nogle digte. Forhåbentlig få den halve novelle jeg har lavet færdig. Jeg glæder mig i hvert fald :)))

20130501-115937.jpg

2 thoughts on “Hmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.