Skærmbillede 2013-04-27 kl. 12.23.03

Vejret springer mellem sol og gråt. Min søster samt en af mine gode veninder har fødselsdag i dag. Håber de får en fantastisk skøn dag!

Der er reklamer på tv3, der er reklamer over alt. Det er til at brække sig over. Køb dit, køb dat, prøv det her, smag på hende her. Gå nu væk, forsvind, jeg gider ikke glo på det fis. Jeg vil bare se serierne mens jeg har fødderne op på sofabordet og holder en”jeg-skal-intet-lave-overhovedet” dag i sofaen.

Jeg har fået tre nej’er til min bog nu, og det er lidt deprimerende, men det er jo sådan det er. Det er skide svært at blive forfatter i et land hvor forlagene planlægger hvilken slags litteratur de vil udgive det givne år.. Især når man ser nogle udgivelser der bare er top elendige… Det lyder så grimt når jeg siger det på den måde, men har i aldrig læst en bog og bagefter tænk, har jeg virkelig spildt min tid på det her? Det sker virkelig sjældent for mig, men det er sket et par gange, også med helt nye bøger, og så bliver jeg sgu lidt nedern. Mest fordi der er et par stykker derude, som gør vildt meget opmærksom på sig selv for at blive udgivet, og jeg synes det er godt klaret, altså det er det, men så regner man også med at de har noget fantastisk.. Så køber man en samling, og så er der digte af tre-fem linjer på hver side, 38 sider.. Gav jeg lige 170 kr for det her? Nej nej nej nej.
Nu lyder det som om jeg føler mig bedre end alle andre. Det gør jeg ikke. Jeg har stor respekt for at de formår at skabe en mega gruppe af mennesker der synes de er cool, som så vil købe deres bøger. Det er satme fantastisk, for det bryder jeg mig ikke om at gøre, men jeg er også bare ved at være fucking træt af at være usynlig.. Det er sgu frustrerende. Det burde jeg måske gøre noget ved, men jeg vil heller ikke tigge og bede folk om at læse mine ting. Måske finder forlagene det bare elendigt, det KAN også godt være, og det ville være mega fucking nedern..
Elendigt lort, elendigt lort.. Kom igen når du kan skrive…

Damn jeg lyder som et brokkehoved. Sorry for det. Det er jeg måske også…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.