Kære læsere.
Jeg keder mig lidt her til aften, og googlede så ”blogchallenge”
Jeg fandt så denne her:
30 dages blog udfordring

Okay, der står 30 dage, MEN jeg tænkte jeg bare ville svare på dem alle kort i det her indlæg, alene fordi jeg keder mig.. SÅ det gør jeg, og så kan i læse eller lade vær.. ;D

20130421-221800.jpg
Taget for nylig

1: Det her er nok et af de sidste der er taget. Det har jeg også næsten lige postet. Det er taget med min iphone hjemme hos svigermor! 🙂
5 tilfældige facts:
– Jeg er rigtig rigtig hidsig når jeg er træt.
– Jeg har været forelsket hver eneste dag siden jeg var 16.
– Jeg er bange for at fejle.
– Jeg vil være forfatter.
– Jeg hører musik for teksterne mere end for selve lyden.

2: Meningen med mit blognavn.. Altså, det er mit navn så der er ikke den store mening. Min første blog hed blandet-slik, vel fordi jeg ikke var sikker på hvad jeg ville ligge på den 🙂

3: I dag har jeg været i skole, hvor jeg har haft matematik og dansk. I dansk spiste vi fælles morgenmad, hvorefter vi tog til Christiansborg for at overhøre en debat i Folketinget. Jeg var rigtig spændt, da jeg ikke havde været der før. Debatten var dog lidt kedelig, og politikerne blev ved med at gentage ting jeg fandt ligegyldige. Men det var en oplevelse, og jeg kunne godt tænke mig at prøve det til en af de mere heftige debatter.
Efter det tog jeg hjem, ryddede lidt op, købte ind, lavede mad og nu hygger jeg med lidt tv og bloggen 🙂

079
Billede jeg selv har taget.

4: Et billede jeg har taget.. Jeg fotograferer meget, så det er svært at vælge, men her er et 🙂

I kan følge min fb-side til fotos her

5: Ærligt, så er facebook nok den hjemmeside jeg bruger mest. Udover det bruger jeg også deviantart.com tit samt 500px.com. Selvfølgelig bruger jeg også wordpress.com en del :0)

18077_1321329390960_1162588046_30984456_1709512_n
Billede fra 2007

6: 2007, wauw. Der var jeg 13-14 år.. Hmm okay her xD
Det er mig på Linebassen x) Jeg rider ikke mere desværre.

7: Jeg har et par nærmeste venner. Jeg vil ikke vælge en af dem og sætte herind. Jeg har i hvert fald 3 som har min ryg ligemeget hvad, og dem elsker jeg overalt på jorden! <3

8: Mine mål for denne måned.. Hm lad os tage maj måned i stedet. Jeg fylder 20 og det vil jeg ikke. Det er frustrerende for mig at komme ud af teenageårene xD Et mål er nok at komme over den fødselsdag uden at have lyst til at skyde mig selv i hovedet x) Eller bare at hygge mig og være glad som altid.

9: Noget jeg er stolt af fra sidste måned…. Jeg mener det var sidste måned vi havde terminsprøve i matematik, og der fik jeg 10 med tre pile op xD Min lærer er gavmild, men jeg var 3 point for 12. Det er jeg ret stolt af, for jeg har altid været top elendig til matematik og føler først nu at jeg kan forstå det.

10: Jeg kunne leve af sushi <3

11: Uha..http://https://www.youtube.com/watch?v=lbXsbHNHqFI&list=FL7c7mw8TMVkc6kTbL5Fs32g&index=80 Den er da for hyggelig 😀

12: Okay, den er kun lavet til brugere af blogspot, det var da ikke særlig sødt hva? Jeg var faktisk bruger af blogspot før, og jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt det. Jeg ville lave en blog og jeg brugte faktisk en anden først, men så glemte jeg mit brugernavn eller et eller andet og så fandt jeg på en eller anden måde blogspot.. WordPress kender jeg bare flere der bruger, som også er glade for det.
Jeg blogger fordi jeg synes det er kedeligt at gemme sine tanker i en lukket skuffe..

13: Celebrity crush. Haha, altså jeg var længe ret glad for Johnny Depp men der er INGEN der nogensinde har overhalet Gale Harold for mig. Der er ikke mange der kender ham, fordi hans største rolle nok er i queer as folk. Det er en amerikansk serie om en gruppe homoseksuelle og deres liv. Jeg er stadig vild med serien selvom jeg har set alle sæsoner igennem i hvert fald 4 gange. Jeg elsker den! Den er bare aldrig blevet vist i DK. Tvivler på at vi er klar til den, eller nogensinde bliver det. Der er også en britisk version, men den er langt fra ligeså god.

14: Mig og min familie samlet, er der ikke nogle billeder af..

20130425-215437.jpg
Billede fra i dag

15: Jeg bruger ikke min ipod mere. Men når jeg sætter min spotify på shuffle så starter den på Lana Del Rey: Lucky Ones og går derefter over på Mø: Glass og så hopper den til Devendra Banhart: Golden Girls.

Noget jeg har lavet helt selv
Noget jeg har lavet helt selv

16: <– Dette er fra i dag ^^

17: Hmm, jeg har tegnet denne tegning i dag ;D –>

18: Sidste film jeg har set tror jeg er A Dangerous Method. Jeg ser ikke film vildt tit. Ser mere serier. Men ja, fed film!!

19: Kælenavne. Cille og Cecil, fordi de er korte for Cecilie.. Nulle og babsen, det synes min kæreste åbenbart er charmerende. Cille Bille. Ja okay xD

3194_1156799397813_1162588046_30447403_6225599_n
Billede der får mig til at smile

20: Så er vi sgu da snart i mål hva!? 😀 Et billede der får mig til at smile. Yes,

her, Det er et lidt gammelt billede af min søster og jeg. Det vækker bare gode minder, fra en dejlig dag <3

Screenshot af mit skrivebord
Screenshot af mit skrivebord

21: Mit skrivebord er ret clean.. Men det er også et billede jeg selv har taget, der er som baggrund 🙂

22: Lana Del Rey – Born to die

23: En gryderet med kylling, champignon, løg, tomat, broccoli, flåede tomater, tomatpure, hvidløg og kokosmælk ovenpå ris. Vand.

24: Okay, jeg har lyst til at sige at jeg er et meget kedeligt normalt menneske..

25: Hmm.. Den taske jeg brugte i dag er min læderrygsæk fra Kreta. I den lå der penalhus, notesbog, Dennis Jürgensen – Tunnelmanden, Michael Juhl Svendsen – Anglisicmo, en flaske vand og det var det.

26: Hmm jeg ved sgu ikke rigtig.. Tror det er Kasabian eller Fun.

27: En samling jeg har? øhm. Jeg samler ikke på nogen, men M og jeg har enormt mange digtsamlinger. Man kan vel godt sige at vi samler på bøger d;

28: 2012-07-11 17.57.202013-02-09 13.34.31
Håret er blevet en del kortere ;D

29: Det beskriver jeg altså bare lige. Sorte lidt løse bukser fra h&m. Hvid top med frynser fra h&m. Røde sko fra Vans 🙂

30: Om 5 år er jeg her i København og læser forhåbentlig litteraturvidenskab 🙂

Det var det. Laaaaaangt indlæg, men hey, jeg hyggede mig med det, så fuck det 😀 God ”ferie” til jer alle derude. Vi mødes nok igen i morgen herinde, hvis DU altså kommer forbi. Jeg lover at poste noget 😉

3 thoughts on “Blogchallenge!

    1. Åh jeg er nu sikker på at jeg er ret så normal og almindelig xD Folk tør bare ikke indrømme at de har de tanker jeg indrømmer jeg har xD Uanset, så tak mus. Du er også fantastisk skøn <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.