2013-04-06 18.15.11-2
Sidder i stuen og hygger med chips og cola til tv2 Zulu mens Michael ser film. Lejligheden er gjort ren og vejret er gråt. Det er okay, det er faktisk helt i orden, for det er rart at sidde tilbagelænet i sofaen med et glas cola på bordet, og en lækker dejlig mac på skødet..
Jeg kom til at tænke på det at være levende. Hvordan kan vi være sikre på at vi er levende? De der ligger i koma har biplyde og ledninger og små blinkende knapper der fortæller at de er i live. Men os andre, hvordan kan vi være sikre? Nogle mennesker føler sig kun levende, når de er tæt på at dø. Nogle føler sig levende når de oversvømmes af en lykkerus, der føles større end noget andet.. Det er svært, det er underligt.. Er jeg levende fordi jeg tænker, fordi jeg sidder og skriver noget som i andre får at se? Det er lidt ligesom citatet: ”Happiness is only real when shared” Det er spøjst.. Det er derfor vi har modsætninger. Alt har en modsætning… Du kan ikke være glad medmindre du kender følelsen af at være ked af det. Enten er du i live eller også er du død. Du kan ikke vide at du er klog medmindre du har følt dig dum… Jesus Christ..
Jeg er levende fordi jeg kan smile, fordi jeg trækker vejret, fordi jeg elsker, fordi jeg har sex, fordi jeg skriver ord, fordi jeg ser på byen gå forbi.. Åbenbart. Jeg ved det ikke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.