collage netto
Nej, nej det er jeg altså ikke. Jeg er kedeligt ordinær… Jeg elsker, hader, forelskes, forveksles, sulter, tørster, lever og dør.. Røv kedeligt.. Men det er okay, fordi min t-shirt er fra Netto og den siger at jeg er nummer 1. Eller at Netto er nummer 1.. Hmm det ved jeg ikke. Jeg handler aldrig i Netto…
Kom til at tænke på poesi, som om jeg tænker på andet, og jeg vil egentlig gerne vise verden hvilke digtsamlinger Michael og jeg er i besiddelse af, men det vil tage en krig at skrive allesammen, så jeg tænker at tage et billede af dem alle her i morgen eller sådan noget.
Nu er det snart LanaTid!
Først var jeg iført hygge t-shirt. NU er jeg klædt på og klar til Lana koncert med skønne Paloma og dejlige Pernille!
Aftenens outfit! Flowers <3

outfitHele outfittet er faktisk fra h&m, jeg er viiiild med h&m. Skoene er fra Vans 🙂

2 thoughts on “Jeg er fuldstændig sindssyg (aftenens outfit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.