Jeg er altså ligeglad hvor mange der er uenige med mig. Jeg synes at København, i sig selv, er et af de smukkeste steder i Danmark. Der var et sted på Fyn hvor jeg var for 100 år siden, hvor der var syret mange stjerner og jeg sad med en dude på et havebord og drak rødvin, men der kan ligeså godt ha’ været smukt fordi jeg var halvfuld og forfærdeligt forelsket. Jeg siger det bare.

Men altså, der er jo tonsvis af smukke steder i Danmark. Folk overser dem bare fordi de har så travlt med deres egen tilværelse. Folk glemmer at kigge ud af vinduerne når de sidder i et tog eller i en bil. Vi sidder begravet i vores smartphones eller ipads eller bærbare og ænser ikke virkeligheden lige foran næsen på os. Okay hvis du ikke ser ud af ruden fordi du sidder med en bog, stor respekt! Dem er der heller ikke mange der samler op mere, medmindre det er påtvunget.

Nu jeg snakker forelskelse, kom jeg til at tænke på hvor meget jeg faktisk elsker at være forelsket. Jeg har været forelsket lige siden jeg var 16, i forskellige personer godt nok, men hele tiden. Det er ret vildt. Jeg elsker det også selvom det kan gøre satans ondt, ikke er gengældt eller bare er fucking frustrerende. Jeg elsker følelsen af at have brug for et andet menneskes nærvær uden at vide hvorfor. Forelskelse skaber dog også mange dårlige ting. Ordsproget der siger at forelskelse gør blind, har så utroligt ret. Total fucking blind. Hvad er det vi laver? Nu kan jeg kun snakke ud fra pigers fuck-ups fordi jeg er en kvinde, men jeg tænker bare wtf?

Jeg tror det er sådan, at ligemeget hvor meget vi render rundt og skriger ”chicks before dicks” og siger at vi aldrig vil sætte en fyr foran vores veninder, så vil vi inderst inde altid sætte kærlighed før alt andet. Vi har en eller anden evne til at se en fyr (eller kvinde) som den mest fantastiske person på jorden. Ligegyldigt hvor meget de træder på os, giver udtryk for at de altså ikke føler noget, og fucker os op, så er vi bare hele tiden i den overbevisning, at vedkommende en eller anden dag vil elske os. Nu generaliserer jeg, så lad vær med at blive sur, hvis det ikke lige passer på dig 😉

Jeg kunne fortælle en hel historie nu om mit største fuck up, men jeg vil gerne beholde nogle af mine hemmeligheder lidt endnu. Måske en dag.. 😉

DSC00083
You’ve got to wear those lovesunglasses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.