DSC00081
Vandrende i en os af dårlige minder. Fyldt med mørke, knuste hjerter og uberørte sandheder. Jeg vil have min ryg fuld af minder. Overskrevet med ord der kom fra dig eller mig eller det vi sagde i munden på hinanden når vi skændes og det alt sammen var rodet. Overskrevet med teksterne fra de sange vi lyttede til, navnet på den elendige vin vi drak tre flasker af, natten til en søndag i juli. Overskrevet med de ord der står på dit bryst. Overstreget med fortrydelser, falske forhåbninger og dårlig timing. Jeg vil have min ryg fuld af minder. Jeg vil have min ryg fuld af minder. Jeg vil være fuld af minder. Jeg vil være fuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.